- Resett - https://resett.no -

Statsbygg vil holde i gang aktiviteten i byggebransjen

Statsbygg-sjef Harald V. Nikolaisen vil planlegge nye prosjekter og ha nye konkurranser ut i markedet for å holde aktiviteten i gang i bygg- og anleggsmarkedet.

– Stopper det helt opp nå, blir konsekvensene ødeleggende for bransjen, sier direktør Harald V. Nikolaisen i Statsbygg til Bygg.no [1].

Til tross for koronakrisen vil Nikolaisen og Statsbygg planlegge nye prosjekter og ha nye konkurranser ut i markedet for å holde aktiviteten i gang i bygg- og anleggsmarkedet.

annonse

– Noe reduksjon i produksjonen vil det naturlig nok bli for å kunne ivareta liv og helse, men klarer vi å holde hjulene i gang, så kan vi unngå at konsekvensene blir større enn nødvendig. Stopper alt opp nå, blir det tungt å dra i gang igjen når ting normaliserer seg, sier Nikolaisen.

Han sier at det kan bli aktuelt å børste støv av små prosjekter som kan gi oppdrag til mindre aktører i bransjen.

Statens vegvesen øker nå takten med å få nye prosjekter ut i et koronarammet marked, og den høye aktiviteten skal holdes i gang gjennom koronapandemien, skriver Vegvesenet i en pressemelding.

annonse

– Vi har arbeidet med dette hele den siste uka. Ordren herfra er klar: vi satser på å få så mange konkurranser ut på markedet så raskt som mulig. I tillegg satser vi på å øke vedlikeholdsaktiviteten fremover, sier veidirektør Ingrid Dahl Hovland.

set vil Nikolaisen og Statsbygg planlegge nye prosjekter og ha nye konkurranser ut i markedet for å holde aktiviteten i gang i bygg- og anleggsmarkedet.

– Noe reduksjon i produksjonen vil det naturlig nok bli for å kunne ivareta liv og helse, men klarer vi å holde hjulene i gang så kan vi unngå at konsekvensene blir større enn nødvendig. Stopper alt opp nå, blir det tungt å dra i gang igjen når ting normaliserer seg, sier Nikolaisen.

Nikolaisen sier at det kan bli aktuelt å børste støv av små prosjekter som kan gi oppdrag til mindre aktører i bransjen.

Tegn abonnement [2] eller støtt oss på andre måter [3] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474