Statsminister Erna Solberg (H) og finansministeren Jan Tore Sanner (H) vil sammen med to andre statsråder presentere tiltak for å berge økonomien gjennom koronakrisen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
annonse
annonse

Regjeringen ser på mulige krisetiltak som er rettet spesifikt mot oppstarts- og vekstselskaper. Pakken er varslet neste fredag.

De siste dagene har det kommet mange meldinger fra gründere og ferske selskaper som faller utenfor de ordningene regjeringen allerede har fått på plass. Finansminister Jan Tore Sanner (H) forsikrer bedriftene at regjeringen jobber med å finne løsninger.

-Vi må finne tiltak som treffer. Med andre ord: Vi må finne hvilke problemer vi skal løse, og vi har en diskusjon for å finne tiltak, sa Sanner på en pressekonferanse fredag.

annonse

Opposisjonspartiene på Stortinget er invitert med i samtalen om krisepakken. Regjeringen har også dialog med organisasjoner som Abelia og andre. Det er ennå uvisst hvordan pakken skal innrettes.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon