Politiet på Grønland i Oslo. Foto NTB scanpix
annonse

En mann prøvde å hugge andre personer med kniv på Grønland i Oslo.

Det skjer nesten daglig i hovedstaden under koronakrisen. Folk blir forsøkt stukket ned med kniv og machester.

Tidligere denne uken skrev Resett om et masseslagsmål på Tøyen. Flere personer ble skadet, en alvorlig, da det ble brukt kniv.

annonse

Dagen etter kom det inn nye meldinger fra politiet.

To personer var blitt alvorlig skadet etter at det ble brukt kniv og macheter under et angrep på Torshov. Senere på natta rapporterte Dagbladet om en livredd vekter som ble angrepet med kniv inne på en butikk av flere personer. Han ble til slutt skallet ned.

Les også: Oslo-politiet melder om knivhendelser annenhver dag

annonse

Vekterselskapet mannen jobbet for uttalte til Dagbladet at Oslo er «ute av kontroll».

Oslo-politiet meldte fredag morgen på Twitter at en person hadde blitt pågrepet etter å ha forsøkt å hugge to andre personer med kniv.

– Oslo, Grønland. Vi har kontroll på en person som i følge melder skulle ha forsøkt å hugge etter to andre personer med kniv. Vi søker nå å komme i kontakt med disse to personene for å få klarlagt hendelsesforløpet. Hendelsen skal ha skjedd cirka ved Grønland 4.

Knivangrep ved Brugata

Lørdag morgen rapporterer politiet om nok et knivangrep i sentrale Oslo, denne gangen et steinkast unna Grønland, ved Brugata.

En person skal ha blitt knivstukket i armen og gjerningspersonene skal ha løpt fra åstedet, men to skal være pågrepet og mistenkte i saken, ifølge politiet.

 

annonse

– Send dem ut

Resett har flittig omtalt den økende knivvolden helt siden vi startet opp. Flere i kommentarfeltene, både i Resett og andre steder, ser ut til å ha fått nok av Oslo-volden i en tid hvor folk er bekymret for koronaviruset.

– Send faenskapen ut av landet, skrev en person i kommentarfeltet til Dagbladet. 

– Våpen til alle politifolk. Og tillat dem og skyte for og drepe slike folk om dem ikke gjør som dem får beskjed om. Det er det eneste som vil funke mot slike krek, skrev en annen i samme kommentarfelt.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse