Illustrasjonsfoto. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse
Dette er en nyhetsoversikt fra Resett, med de viktigste hendelser innenriks. Dette er foreløpig en beta-versjon av et nytt konsept.

05.54: NTB skriver: En mann i starten av 30-årene er fraktet til sykehus med alvorlige knivskader etter en voldshendelse i Oslo natt til søndag. Én mann er pågrepet.
annonse

Politiet i Oslo fikk melding klokken 4.50 om at det har vært en tildragelse i Thorvald Meyers gate i Oslo og at tre personer var på stedet.

– Da vi kom på stedet, var en person knivstukket i armen. Vedkommende har alvorlige skader, men det er ikke kritisk. En blir pågrepet, og den tredje har status som vitne, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt til NTB.


09.29: NTB skriver: En person er savnet etter at det begynte å brenne i et bolighus i Elverum søndag morgen. Brannen er under kontroll, men huset har fått store skader.

annonse

Ved 9.15-tiden var personen fortsatt ikke gjort rede for. Kun én person er registrert på adressen.


09.23: NTB skriver: En kvinne i 60-årene i Øyer er fløyet til sykehus med uavklarte skader etter å ha falt 200 meter ned en bratt skogskrent og landet i en elv.

Skadeomfanget er ukjent, men det er antatt at hun har en del skader, opplyser politiet.

– Hun har sklidd veldig langt og med fritt fall på slutten. Hun landet i en elv og var også nedkjølt etter å ha ligget i isvann en stund, sier operasjonsleder Haagen Løvseth i Innlandet politidistrikt til NTB.

annonse

06.13: NTB skriver: Et bolighus i Elverum står i brann søndag morgen. Det er ukjent om det er folk i huset.

Brannvesenet i Innlandet holder på med slukking, men de melder at det er full overtenning.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon