President Donald Trump. Foto: Manuel Balce Ceneta / AP / NTB scanpix
annonse
annonse

Oppslutningen om president Donald Trump er historisk høy i USA, selv om mange mener at han tidligere burde ha innsett hvor hardt koronaviruset ville ramme.

USA er nå globalt episenter for koronapandemien, og landets sykehus viser seg å være dårlig rustet til å ta imot de mange som blir syke av viruset. Landet har flest smittede i verden, og stadig flere dør.

58 prosent av de spurte i en meningsmåling utført for Washington Post og ABC News mener at presidenten reagerte for seint, men partiskillet er tydelig.

annonse

86 prosent av demokratene mener Trump burde ha innsett alvoret tidligere, mens 75 prosent av republikanerne mener at han fra første stund har gjort en god jobb.

På spørsmål om hvordan de generelt vurderer Trumps innsats som president, er 48 prosent fornøyd og 46 prosent misfornøyd.

Oppslutningen om Trump på denne målingen er dermed høyere en noensinne siden han overtok som president for drøyt tre år siden.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon