Illustrasjonsbilde. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse
annonse

Dette er en nyhetsoversikt fra Resett, med de viktigste sakene fra innland. Dette er foreløpig en beta-versjon av et nytt konsept.


23:57 NTB skriver: Et ras med stein og jordmasser stenger fylkesvei 520 mellom Sauda og Hellandsbygda i Rogaland. Ingen er tatt av raset, som isolerer bygda Hellandsbygd.

– Raset er om lag 20 meter bredt og fyller veibanen med tunge steiner. Vi kan med stor sikkerhet si at det ikke er noen i raset, men vi har ikke søkt i selve raset, sier innsatsleder Stein Torjusen i Sørvest politidistrikt til NTB.

annonse

19:42 NTB skriver: En mann i 50-årene omkom etter å ha blitt påkjørt av en bil i Holmestrand fredag ettermiddag, opplyser Sørøst politidistrikt.

– Vi har pågrepet og avhørt sjåføren, og vi mistenker at han har kjørt uaktsomt. Vi avhører nå vitner, og vi etterlyser også ytterligere vitner som kan ha sett noe, sier jourhavende jurist Cecilie Svorstøl i Sørøst politidistrikt til NTB.


18:10 NTB skriver: Retten mener den 36 år gamle yrkessjåføren som kolliderte med artisten Sigvart Dagsland og bandet hans i januar 2018, opptrådte uaktsomt.

Retten finner det bevist at det var bilen til tiltalte som kom over i motgående kjørefelt, skriver NRK.

annonse

17:30 NTB skriver: En 54-åring ble tidligere i mars dømt til halvannet års fengsel for uaktsomt drap etter ha å ha kjørt på to kvinner i Nordfjord i 2018. Nå anker mannen dommen.

Det opplyser mannens forsvarer, advokat Nils Christian Nordhus, til NRK.

Nordhus sier at hans klient håper å kunne presentere nye bevis som de mener vil sette saken i et nytt lys.


17:36 NTB skriver: En person er alvorlig skadd etter å ha blitt påkjørt i Fossveien i Holmestrand.

– Ambulanse er på stedet, og det er iverksatt førstehjelp, skriver Sørøst politidistrikt på Twitter.

annonse

Det skal være en syklist som er påkjørt, ifølge politiet.14:16 NTB skriver: 
Kvinnen som senket en 51 år gammel mann ned i et bad med glovarmt vann i en omsorgsbolig i Vestfold for et drøyt år siden, er tiltalt for uaktsomt drap.

Det var i februar 2019 i en omsorgsbolig ved Oserødmyra bofellesskap i Færder kommune at en mann ble senket i så varmt vann at han fikk andregradsforbrenninger og senere døde av skadene.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon