Kompensasjonsordningen vil gi håp til mange personer og familier, sier administrerende direktør i Virke, Ivar Horneland Kristensen. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix
annonse
annonse

Virke-leder Ivar Horneland Kristensen berømmer regjeringens nye kompensasjonsordningen. Den gir håp til mange personer og familier i en vanskelig tid, sier han.

Fredag la regjeringen, sammen med Virke, LO, NHO og Finans Norge, fram en ordning som sikrer kompensasjon for tapte inntekter på grunn av direkte eller indirekte koronastenging.

– Kompensasjonsordningen bygger på Virkes forslag. Regjeringen har lyttet og viser at de står bak ordene om at de stiller opp med det som trengs, sier Ivar Horneland Kristensen, administrerende direktør i Virke.

annonse

− Fire av fem virksomheter innenfor handels- og tjenestenæringen har opplevd at inntektene har stoppet opp over natta, og 180.000 personer er permittert. Det er helt nødvendig med tiltak for sikrer virksomhetene levedyktighet. Ordningen gir håp til mange personer og familier i en vanskelig tid, sier Horneland Kristensen.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon