Illustrasjonsfoto: Pixabay
Illustrasjonsfoto: Pixabay
annonse
annonse

Google lanserer hjelpepakke verdt 9 milliarder norske kroner mot coronaviruset.

Google har annonsert at de lanserer en hjelpepakke verdt rundt  9 milliarder for å lette kampen mot coronaviruset og for å redusere de økonomiske skadene av virusutbruddet, melder CNBC.

Den største delen av pakken består av gratisannonser verdt nesten 3,4 milliarder norske kroner til små og mellomstore bedrifter.

annonse

Google lanserer også et investeringsfond verdt rundt 2 milliarder norske kroner for å hjelpe finansinstitusjoner med kapital til små bedrifter.

CNBC skriver at Google sier de også vil bruke store beløp for å skaffe tilveie millioner av beskyttende masker for helsetjenestene i samarbeid med en av sine store samarbeidspartnere.

Kunngjøringen fra Google kommer samtidig som tech-giganter som Apple, Salesforce og Facebook varsler bistand til personer og bedrifter i USA som er rammet av COVID-19 pandemien.

annonse

Googles søsterselskap, Verily, trappet denne uken opp sitt tilbud om «drive-thru» coronavirus testing med 1 000 frivillige ansatt i Google, som et forsøk på å screene og teste folk med corona-symptomer, melder CNBC.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon