Ordet «Merci» prydet fredag kveld Eiffeltårnet i Paris for å hedre alle dem som står på og holder samfunnet i gang under koronautbruddet i Paris. Foto: Thibault Camus/ AP/ NTB scanpix
annonse
annonse

Med et stort, lyssatt «Merci», takket borgermesteren i Paris alle som fortsatt går på jobb og holder hjulene i gang mens virusutbruddet herjer.

Det kjente landemerket i Paris lyste opp med et tydelig «Merci» fredag kveld.

– Takk til alle dere helsearbeidere, politifolk, offentlige ansatte, sivilforsvaret, ambulansepersonell, soldater, kasseansatte, renovatører, butikkansatte, hjemkjøringsansatte og frivillige som har mobilisert for å håndtere covid-19-utbruddet, skrev Paris-borgermester Anne Hidalgo på Twitter.

annonse

Lyset på Eiffeltårnet vil daglig framover lyse mellom klokka 20 og 23 på kvelden med takke alle dem som utfører kritiske oppgaver og holder samfunnet i gang. Det vil bli brukt til å be andre om å holde seg hjemme for å begrense smittespredningen.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon