President Donald Trump. Foto: Evan Vucci / AP / NTB scanpix
annonse
annonse

USA vil ikke betale sikkerhetsutgiftene til britiske prins Harry og hertuginne Meghan, skriver president Donald Trump på Twitter.

«Jeg er en god venn og beundrer av dronningen og Storbritannia. Det ble rapportert om at Harry og Meghan, som forlot kongeriket, ville bo permanent i Canada. Nå har de forlatt Canada til fordel for USA, men USA vil ikke betale for deres sikkerhet. De må betale!», skriver den tvitreglade presidenten.

Paret forlater Vancouver Island i Canada til fordel for Meghans hjemby Los Angeles, skrev kjendisbladet People søndag, og siterte en anonym kilde.

annonse

Det var en artikkel i britiske Daily Mail tidligere i uken som spekulerte på om paret kom til å be om sikkerhetshjelp fra den amerikanske regjeringen. Paret selv har ikke uttalt seg om saken.

Flytteryktene kommer etter at Disney denne uken kunngjorde at Meghan vil ha fortellerstemmen i den kommende dokumentarfilmen «Elefant».

Prins Harry og hertuginne Meghan hadde 9. mars sin siste opptreden som framtredende medlemmer av det britiske kongehuset.

annonse

Fra og med 31. mars blir de bare Harry og Meghan.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon