Faksimile fra Twitter.
annonse
annonse

En amerikansk milliardær ble gjenstand for massiv kritikk etter å ha postet et taktløst coronainnlegg på Instagram.

David Geffen, en av grunnleggerne av filmproduksjonssselskapet DreamWorks, har hisset på seg noen og enhver i sosiale medier, etter at han annonserte at han har isolert seg ute på havet, i en luksusyacht verdt 590 millioner amerikanske dollar, i et innlegg på sin Instagram-profil.

«Solnedgang i går kveld… Isolert i Grenadinene, unngår viruset. Jeg håper alle forblir trygge», skrev Geffen i bildeteksten. 

annonse

Saken er blant annet omtalt i Forbes.

Les også: Milliardær Fred. Olsen støtter klima-Greta: Jeg er rasende

annonse

«Skamfullt og groteskt»

Innlegget ble umiddelbart gjenstand for massiv kritikk. Geffen anklages for å totalt mange takt og tone, sett i lys av alle problemene vanlige folk må stri med i møte med det svært smittsomme coronaviruset. Han er blant annet beskrevet som «tonedøv».

En av vertene på MSNBC The View, Meghan McCain skrev følgende i en Twitter-melding:

«David Geffen er verdt 8 milliarder dollar. For guds skyld, hjelp dette landet med å få ventilatorer, våre helsearbeidere masker og det medisinske utstyret de trenger…. Dette er bare skamfullt og groteskt.»

Demokratdonor

Skribent Lauren Collings i New Yorker kaller Geffen en psykopat.

annonse

Filmprodusent Robby Starbuck har på sin side gitt uttrykk for at han ikke er overrasket. 

– Er noen overrasket over at demokratdonoren David Geffen postet et bilde som er så virkelighetsfjernt? Han kunne like gjerne ha tatt et bilde av at han hisset på seg alle i USA, har Starbuck sagt, ifølge ZeroHedge.

Geffen har i ettertid sperret sin Instragram-konto. 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon