Politibil med blålys under utrykning. Illustrasjonsbilde. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
annonse
Dette er en nyhetsoversikt fra Resett, med de viktigste hendelser innenriks. Dette er foreløpig en beta-versjon av et nytt konsept.

annonse

16.55: NTB skriver: En person er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang etter en voldshendelse på Myrene i Arendal, opplyser politiet i Agder.

Det gjøres undersøkelser på stedet, og politiet leter etter en gjerningsperson.


17.45: NTB skriver: Fire menn ble pågrepet onsdag og siktet for drapsforsøk, i forbindelse med et macheteslagsmål på Torshov i Oslo 20. mars.

annonse

Torsdag ble to av dem varetektsfengslet i fire uker, med brev- og besøksforbud og delvis isolasjon. Påtalemyndigheten ba om dette for alle fire.


15.39: NTB skriver: En kvinne i Bergen er tiltalt for å ha forsøkt å drepe de tre barna sine i fjor. Drapsforsøket skal ha skjedd i familiens bolig.

Ifølge tiltalen vridde moren hodet og nakken på alle de tre barna brått mot den ene siden. Alle de tre barna var i barnehagealder, skriver Bergens Tidende.

Bistandsadvokaten til de tre barna, Kjetil Ottesen, opplyser til BT at Statsadvokaten først henla saken mot moren, men etter en klage på avgjørelsen besluttet Riksadvokaten at det skulle tas ut tiltale.

annonse

08.36: NTB skriver: En bil ble totalskadd og to andre fikk brannskader på Bogerud i Oslo natt til torsdag. Politiet søkte uten hell etter en person som ble sett løpende fra stedet.

Politiet fikk flere nødtelefoner fra vitner som så flammene i Martin Linges vei like etter klokken 1 natt til torsdag. En bil var fullstendig overtent da brannvesenet kom til stedet.

Brannen føyer seg inn i en rekke av bilbranner i Oslo i vinter, flere av dem trolig påsatt.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon