Illustrasjonsbilde. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse
Dette er en nyhetsoversikt fra Resett, med de viktigste hendelser innenriks. Dette er foreløpig en beta-versjon av et nytt konsept.


annonse

00:35 NTB skriver: En kvinne er pågrepet, mistenkt for å ha påført en mann i 40-årene alvorlige eller kritiske knivskader i en leilighet i Oslo torsdag kveld.

Klokka 0.40 opplyser politiet at en mann er kjørt sykehus med alvorlige til kritiske skader etter å ha blitt stukket med kniv. En kvinne er pågrepet og mistenkt for hendelsen. En mann som også var i leiligheten, har status som vitne. Politiet undersøker hva som har skjedd på stedet.

annonse


23:29 NTB skriver:
Væpnede politipatruljer rykket ut til et spisested på Sunde nær Kvernevik i Stavanger etter melding om vold med gjenstand og en truende situasjon torsdag kveld.

– Vi visste ikke hva slags gjenstand det var. Det ble oppfattet som truende, og vi valgte å bevæpne oss fordi situasjonen var såpass uavklart, sier operasjonsleder Olaug Bjørnsen ved Sørvest politidistrikt til NTB.21:14 NTB skriver:
I over tre år har en mann (40) vært siktet for medvirkning til overlagt drap på Muhammad Shahzad Aslam på Lindeberg i 2015. Nå er siktelsen henlagt, ifølge VG.

I slutten av februar rådet statsadvokaten Riksadvokaten til å henlegge saken. Få dager senere var saken henlagt.

annonse

– Denne henleggelsen kom ikke som en overraskelse. Vi har jobbet målrettet med saken siden januar 2017. Frustrasjonen er at det har tatt unødvendig lang tid, sier 40-åringens forsvarer, advokat Øyvind Bergøy Pedersen, til VG.


21:14 NTB skriver: En mann er fløyet til Haukeland universitetssjukehus i Bergen etter at to personer falt over bord fra en taubåt i Randaberg i Rogaland.

Den andre personen er lettere skadd, opplyser politiet til NTB.

– Den ene personen falt i vannet. Den andre har deretter forsøkt å hjelpe ham, men havnet selv i vannet. Deretter ble de begge hentet opp av mannskapet på fartøyet, sier operasjonsleder Victor Fenne-Jensen i Sørvest politidistrikt.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon