NAV i Sarpsborg. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
annonse
annonse

De siste par dagene har Nav mottatt et titalls tips daglig om folk og bedrifter som prøver å utnytte permitteringsordningene. Det er unormalt mye.

– Vi mottar mange tips i mange ulike kanaler for tiden. Vi mottar titalls tips hver dag de siste par dagene om folk som utnytter permitteringsordningene, og tipsene begynte å komme inn i forrige uke. Det som er nytt i denne situasjonen, er at vi får inn en så stor mengde tips som omhandler permitteringer. Vi er ikke vant til å motta så mange tips om permitteringer, sier direktør Ole Johan Heir i Nav Kontroll til E24.

Det dreier seg om tips om ansatte som fortsetter å jobbe selv om de er meldt som permittert, og folk som jobber svart mens de er permittert. Heir understreker at det erfaringsmessig er noen tips som viser seg å ikke være reelle.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon