Illustrasjonsfoto. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse
Dette er en nyhetsoversikt fra Resett, med de viktigste hendelser innenriks. Dette er foreløpig en beta-versjon av et nytt konsept.
11:57 NTB skriver: Det har vært brann i et større bygg i Bø i Telemark. En mann er pågrepet i saken.

annonse

– Det er et bygg som er delt i tre, med leiligheter, kontorer og lager. Det er lagerdelen som har tatt fyr, opplyser operasjonsleder Anne Meyer i Sørøst politidistrikt til NTB.


10.51: NTB skriver: En person skal ha blitt slått, truet, og frastjålet eiendeler på Nydalen T-banestasjon i Oslo. Tre personer er pågrepet, mistenkt for ranet.

annonse

Funn av gjenstander knytter dem til ranet, skriver Oslo politidistrikt på Twitter.

– Ranet skjedde i 09.45-09.50-tiden. Fornærmede kontaktet en patrulje 09.55, opplyser operasjonsleder Tor Grøttum i Oslo politidistrikt.


09.10: NTB skriver: Det brant søndag morgen i minst sju biler i Haugerudveien i Alna bydel i Oslo. Ifølge politiet var brannene påsatt. De søker etter flere gjerningspersoner.

Den første meldingen gikk ut på at det brant i tre biler, men etter at brannvesenet ankom stedet, meldte de at det brant i åtte eller ni biler. Politiet meldte om sju.

annonse

De jobber ut fra opplysninger om at bilbrannene er påsatt.


08.20: NTB skriver: En bil med tre personer havnet søndag morgen i Moldeelva på Dalsøyra i Ytre Sogn. To av dem betegnes som alvorlig skadd, mens den tredje har ukjent skadeomfang.

Nødetatene ble varslet om ulykken på fylkesvei 57 ved Gulafjordvegen klokken 6.09. To av de skadde er fløyet til sykehus.


06.40: NTB skriver: En vinglete bil nektet å stoppe for politiet i Lofoten. Da politiet hørte skudd fra bilen, bevæpnet de seg i jakten på føreren. To personer er pågrepet.

En politipatrulje ble oppmerksom på en bil som kjørte vinglete og ikke holdt jevn fart i Vestvågøy i Lofoten.

annonse

De forsøkte å stoppe bilen, men føreren nektet å stanse. Politiet fulgte derfor etter bilen som etter en god stund tok inn mot en blindvei på Sandøya.


05.57: NTB skriver: En minibuss brukt som taxi kjørte tidlig søndag morgen av veien i Svinndal i Østfold. Føreren er kjørt til traumemottaket med ukjent skadeomfang.

Politiet ble varslet om ulykken på fylkesvei 114 via AMK klokken 5.08 søndag morgen.

Taxisjåføren, en mann i 30-årene, skal ha havnet utfor veien og sklidd langs en fjellvegg.


04.13: NTB skriver: Mann tiltalt for overgrep mot barn i Stavanger. En mann i 50-årene er tiltalt for å ha hatt seksuell omgang med barn. Han skal på forhånd ha tilbudt den unge jenta betaling.

Politiet ble i juni i fjor kontaktet av vitner som ifølge Stavanger Aftenblad overhørte den tiltalte tilby en ung jente penger.

Deretter skal de ha gått inn i en hage i nærheten hvor den seksuelle omgangen skal ha funnet sted.


02.52: NTB skriver: En mann i 20-årene mistet natt til søndag lappen etter å ha blitt målt til 182 kilometer i timen i en 100-sone på E6 på Hvam.

annonse

182 kilometer i timen var mannens gjennomsnittshastighet.

– Fører er anmeldt for forholdet, og førerkort ble beslaglagt, melder Øst politidistrikt på Twitter.


02.14: NTB skriver: En mann i 30-årene ble fløyet med luftambulanse til Ullevål sykehus etter en trafikkulykke i Mysen lørdag kveld. Han kom fra ulykken med lettere skader.

To biler var involvert i kollisjonen på Folkenborgveien i Eidsberg i Indre Østfold kommune.


01.27: NTB skriver: To personer ble lørdag kveld hentet av ambulanse etter en trafikkulykke på riksvei 5 ved Sundafjelltunnelen i Sunnfjord. De skal ikke være alvorlig skadd.

Nødetatene fikk melding om ulykken klokka 21.01 lørdag kveld.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon