Illustrasjonsbilde. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse
annonse

Dette er en nyhetsoversikt fra Resett, med de viktigste sakene fra innland. Dette er foreløpig en beta-versjon av et nytt konsept.22:07 NTB skriver: Politiet har identifisert kvinnen som ble funnet død i fjæra i Trolla i Trondheim.

– Vi har identifisert vedkommende. Vi jobber med å varsle pårørende, sier John Ola Volden, seksjonsleder ved Felles enhet for etterretning og etterforskning (FEE) i Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

annonse

Meldingen om den døde kom rett før klokka 12 tirsdag. Politiet etterforsker dødsfallet som mistenkelig og arbeider med å avklare om det har skjedd et straffbart forhold.


21:27 NTB skriver: En mann fra Selbu er tiltalt for hatefulle ytringer etter å ha omtalt samer som «pest» i et Facebook-innlegg om en snøskuterløype som skulle stenges.

Snøskuterløypa i Holtålen kommune skulle stenges før påske i fjor på grunn av reinflyttinga, skriver NRK.

«Ja reidriftnæringa kom først men hvem var hær å ga lappen mat når dæm kom sigan inn over landegrensen som en pæst. Å i dag har dæm tatt urættmæssig overtatt alt utaforr gulstripa,» skrev mannen i kommentarfeltet på kommunens Facebook-side.

annonse


20:17 NTB skriver: 
Politiet i Oslo har kontroll på ni maskerte personer med metallstenger, brosteiner og en machete-lignende kniv, som løp inn i en bakgård på Tøyen.

«Ingen er skadde, og politiet har kontroll», opplyser Oslo-politiet på Twitter.

Til VG forteller operasjonsleder Vidar Pedersen at politiet raskt ankom stedet med flere patruljer og at de har kontroll på ni personer.


19:23 NTB skriver: Brannvesenet har kontroll på brannen i et trehus i Sundgata Ålesund sentrum, opplyser de ved 20-tiden. Alle seks beboere er gjort rede for.

annonse

– Det er ikke lenger fare for spredning. Ålesund kommune samler de berørte i egnet lokale, skriver politiet i Møre og Romsdal på Twitter.

Fem personer i huset ble evakuert. En sjette personen som var registrert på adressen, befant seg ikke i huset.18:41 NTB skriver: 
En mann i 20-årene er fraktet med luftambulanse St. Olavs hospital etter en frontkollisjon mellom en personbil og en tankbil i Steinkjer.

Ulykken skjedde på E6 ved Kvam i Steinkjer litt før klokken 16 tirsdag.

– Personbilen har frontkollidert med en tankbil, kastet ut av veien og havnet på taket. Føreren av bilen satt fastklemt etter ulykken, og måtte skjæres løs av mannskaper fra brannvesenet, opplyser operasjonsleder Sigrid Lægdheim i Trøndelag politidistrikt til NTB.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon