Sør-Trøndelag tingrett i Trondheim. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
annonse
Dette er en nyhetsoversikt fra Resett, med de viktigste hendelser innenriks. Dette er foreløpig en beta-versjon av et nytt konsept.

annonse

10.36: NTB skriver: Mannen som er siktet for drap på sin kone i Trolla i Trondheim, blir torsdag ettermiddag framstilt for varetektsfengsling i Sør-Trøndelag tingrett.

Firebarnsmoren i 30-årene fra Eritrea ble funnet død i en bratt skråning i forstaden Trolla tirsdag denne uken.

Ifølge politiet tyder det på at kvinnen ble utsatt for vold.

annonse

09.21: NTB skriver: En mann i 40-årene er pågrepet etter å ha skutt en annen mann i beinet natt til torsdag. Den skadde mannen, som også er i 40-årene, er ikke livstruende skadd.

Politiet mottok melding om hendelsen, som fant sted på Svarstad i Larvik kommune, ved 6.30-tiden torsdag morgen.

– Begge to har tilhold i området, men relasjonen mellom dem er foreløpig ukjent. Vi jobber med å få oversikt over hendelsesforløpet, sier jourhavende jurist Lene Skeistrand i Sørøst politidistrikt til NTB.


07.41: NTB skriver: To unge menn er pågrepet etter en biljakt i forbindelse med en stjålet bil ved Majorstuen i Oslo. De to pågrepne er sendt til henholdsvis sykehus og legevakt.

annonse

Politiet ble oppmerksom på den stjålne bilen ved Majorstukrysset like etter klokken 6 torsdag morgen.

– Da politiet satt på blålys, ga den stjålne bilen gass. Etter hvert mistet føreren kontroll og kolliderte inn i flere parkerte biler, hvorav to fikk store kollisjonsskader, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB.


04.29: NTB skriver: Tre menn i 30-årene er pågrepet av politiet i Oslo etter at de skal ha truet flere personer med et våpen på Grünerløkka natt til torsdag.

Politiet fikk ved 2.15-tiden melding fra flere om at en guttegjeng gikk rundt på Grünerløkka i Oslo med et replikavåpen. Flere skal ha blitt truet og oppfattet situasjonen som skummel og alvorlig.

– En patrulje dro opp til stedet, men da var gjengen borte. Litt senere traff de på tre menn som kunne stemme med beskrivelsene som var gitt, et stykke unna, like ved legevakta, forteller operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB.

annonse

05.17: NTB skriver: En 47 år gammel mann fra Egersund er dømt til å betale 2,5 millioner kroner i erstatning for et dødsfall han allerede er frifunnet for å være skyldig i.

Etter full runde i rettsvesenet ble en 47 år gammel mann fra Egersund til slutt frikjent for å ha forårsaket dødsfallet til en mann som døde under et nachspiel nyttårsaften 2016. Nå må han likevel betale erstatning til den døde mannens etterlatte, skriver Stavanger Aftenblad.


01.56: NTB skriver: En mann i 50-årene måtte natt til torsdag tas til legevakt for sjekk etter å ha pustet inn røyk under en boligbrann i Alta i Finnmark.

Politiet meldte først om brannen på Kaiskuru i Alta klokka 23.58 onsdag kveld. Det var i et boligkompleks med seks leiligheter det hadde brutt ut brann i en av boligene.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon