Illustrasjonsfoto. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse
annonse

Dette er en nyhetsoversikt fra Resett, med de viktigste hendelser innenriks. Dette er foreløpig en beta-versjon av et nytt konsept.


20:55 NTB skriver: En østeuropeisk mann er siktet etter brannen i et trehus i Ålesund tirsdag denne uka.

Politiet pågrep onsdag mannen i 40-årene, og han er nå siktet for å uaktsomt ha forvoldt grovt skadeverk, opplyser politiet i Møre og Romsdal.

annonse

20:27 NTB skriver: En mann i 50-årene har erkjent straffskyld for å ha satt fyr på egen hytte i Sør-Varanger onsdag. Han er nå varetektsfengslet i fire uker.

Mannen er siktet etter mordbrannparagrafen etter at han i beruset tilstand satte fyr på sin egen hytte i Bugøyfjord i Finnmark mens familiemedlemmer inne.

– Vi har siktet ham på grunnlag av at han skal ha forårsaket en brann som kunne ha ført til tap av menneskeliv. Utover det ønsker jeg ikke å gå i detaljene for vårt grunnlag, sier politiadvokat


19:47 NTB skriver: En person omkom i en singelulykke med en motorsykkel i Enebakk kommune, sørøst for Oslo.

annonse

Ulykken skjedde på fylkesvei 120, og ingen andre kjøretøyer var involvert, melder Øst politidistrikt.

Luftambulansen kom raskt til stedet og prøvde med hjerte- og lungeredning før føreren ble bekreftet omkommet, opplyser politiet.


19:00 NTB skriver: En motorsykkelfører er alvorlig skadd i en kollisjon med en bil i Smestadtunnelen i Oslo torsdag kveld.

Ifølge politiet har motorsyklisten trolig kjørt inn i bilen bakfra og blitt kastet av sykkelen.

Tunnelen er stengt en periode etter ulykken.

annonse

15:38 NTB skriver: En mann er pågrepet og siktet for trusler med kniv på en McDonalds-restaurant på Alnabru i Oslo.

Politiet fikk melding om bråk på stedet torsdag ettermiddag og rykket ut med flere patruljer.

En kniv ble beslaglagt på stedet, en mann ble pågrepet og fire andre ble bortvist, opplyser politiet i Oslo.13:57 NTB skriver: 
En mann i Nord-Troms er ilagt et forelegg på 20.000 kroner for å ha brutt koronakarantenen, opplyser politiet.

Mannen hadde i perioden 28. mars til 3. april nærkontakt med flere personer utenfor hjemmet sitt.

Han var underlagt 14 dagers karantene etter å ha kommet hjem fra utlandet, opplyser Troms politidistrikt.13:40 NTB skriver: 
Mannen som er siktet for drap på sin 33 år gamle kone i Trolla i Trondheim, ble torsdag varetektsfengslet i fire uker, ifølge VG.

Sør-Trøndelag tingrett har bestemt at han de to første ukene må sitte i full isolasjon, melder avisen. Han er også ilagt brev- og besøkskontroll.

annonse

Politiet gikk torsdag ut med navn og bilde av kvinnen, som ble funnet død i en skråning tirsdag. Firebarnsmoren Tirhas Tekle Kiflay kom til Norge som asylsøker i 2011. Hun ble sist sett hjemme 28. mars.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon