annonse
annonse

Det har nå gått to og et halvt år siden vi lanserte Resett. Det har vært tøffe tak, men vi har ikke angret.

Les også: – Beskrivelsene av den første tiden med Resett er sjokkerende

Og antall lesere har steget. Allerede fra oppstart, hadde vi en fast skare av lesere. Og kjennskapet til Resett vokste kraftig etter Trine Skei Grande-saken i januar 2018. Deretter har det vært en oppadgående kurve hele veien. I grafen under ser dere utviklingen i antall sesjoner, som er et vanlig måletall. Noen brukere besøker Resett flere ganger om dagen.

annonse

Vi nådde en foreløpig topp i mars i år med 2,9 millioner sesjoner. Det var opp mer enn 20 prosent fra mars 2019. Også antall unike brukere per måned er stigende. I mars 2020 var det 726 000 unike brukere innom Resett.

Økonomi

annonse

Inntektene våre fortsetter å kommer fra leserne i all hovedsak. Etter at vi igjen kom inn på Googles annonsebørs, har vi hatt omlag 10 prosent av inntektene våre fra annonser. Og det er åpenbart bedre enn ingenting.

Det ser foreløpig ut som om donasjonene fra dere lesere holder seg godt opp, til tross for de tilbakeslag og den økte ledighet enkelte vil oppleve. Andre som har uendret inntekt og som nå har litt mindre å bruke penger på, kan se ut som de trår til og gir litt ekstra.

I mars fikk vi inn litt mer enn i februar og i januar. Tusen takk!

Les også: Leser bruker mindre penger under coronakrisen, gir «overskuddet» til Resett og kampen for ytringsfriheten

Vi er helt avhengig av deres støtte for å overleve økonomisk, og er uendelig takknemlig for den hjelpen dere gir som donasjoner og abonnement. De etablerte mediene i Norge klager nå sin nød til staten, og søker ytterligere økonomiske overføringer. Det kommer ikke Resett til gode. Vi er avhengig av at leserne mener vi er nødvendige, og det er slik det bør være.

Ha en så fin påske dere kan, i disse uvanlige tider!

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon