Illustrasjonsfoto: Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Politibil med blålys. -Patruljepolitibil.Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse
annonse

En utenlandsk vogntogsjåfør døde på stedet da han ble truffet av en personbil i en trafikkulykke like ved Kobbskartunnelen i Sørfold kommune fredag.

Klokken 14.43 fredag ettermiddag meldte politiet i Nordland på Twitter at det hadde vært en trafikkulykke på E6, ved Kobbskartunnelen i Sørfold.

– Totalt sett er det to personer involvert. Veldig uklart hendelsesforløp. Skal være en personbil og et vogntog involvert, skrev politiet først på Twitter.

annonse

– Det var en personbil som kom sørover på E6 og som kom til en strekning der det sto et vogntog stille og føreren var utenfor, trolig for å sette på kjetting. Personbilen bremset og har trolig mistet kontrollen og kjørt på sjåføren. Han ble erklært død på stedet da ambulansepersonell kom, sier operasjonsleder Mads Bernhoft i Nordland politidistrikt til NTB

Sjåføren av vogntoget var utenlandsk. Norsk politi måtte varsle mannens pårørende før de kunne gå ut med detaljer om ulykken.

– Både vi i politiet og ulykkesgruppa til Vegvesenet vil granske hendelsen, sier Bernhoft.

annonse

Føreren av personbilen ble lettere skadd i ulykken etter at personbilen kjørte inn i en snøskavl og ble kastet rundt etter sammenstøtet.

Politiet opplyser lørdag ettermiddag at det ikke har lyktes dem å komme intakt med vogntogsjåførens pårørende i vedkommendes hjemland.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon