Dronning Elizabeth sier i en tale til nasjonen at koronaviruset ikke skal seire. Hun ber folk bruke påskens budskap om håp i møte med framtiden. Her fra sin TV-tale til folket palmesøndag. Foto: Buckingham Palace via AP / NTB scanpix
annonse
annonse

I det som er dronningens første påsketale til nasjonen, erkjente den 93 år gamle monarken at påsken er annerledes for mange i år, men at den ikke er avlyst.

– Vi trenger påsken like mye som før. Oppdagelsen av at Jesus var oppstanden ga nytt håp til hans følgere første påskedag, og vi kan alle bli oppmuntret av det, sa dronningen i talen.

Lydopptaket ble spilt inn ved Windsor Castle og var dronningens bidrag til dem som feiret påsken hjemme, siden gudstjenestene er avlyst på grunn av koronaviruset, skriver The Guardian.

annonse

– Vi vet at koronaviruset ikke vil overvinne oss. Enn så mørk døden kan være, er lyset og livet større. La påskens lys av håp være en rettesnor når vi går framtiden i møte, sa dronningen.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon