Statsminister Erna Solberg sin regjering. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
annonse
annonse

Etter korona-tiden skal mesteparten av politikerklassen i gapestokken, og aller mest de nasjonalt uansvarlige globalistene med Erna Solberg i spissen. Fordi de i ly av korona-krisen misbruker anledningen til å øke sin egen makt på bekostning av Stortinget.

De fremstilles nå fordelaktig av riksmediene, og det forteller oss samtidig hvor makt-konforme mediene er blitt, alle på lag. Folk blir forledet urettmessig av statsmakten av sine egne penger. Gjennom NRK og subsidierte riksmedia. For hva? For å gjøre oss alle konforme og lettere å lure, og mer eller mindre uvitende med her tenkes den virkelige verden. For maktelitene vil ingenlunde vike plass demokratisk. De sloss nå med alle midler for egne karrierer og utkomme. Og for sitt ettermæle. Det siste tror jeg neppe kan reddes.

Les også: Oss folkeflertallet imellom, herved offentlig utropt

annonse

Politikerklassen kan ikke gi folket skylden for manglende koronaberedskap. Ei heller for en skrantende økonomi med hele oljeformuen i bakhånd. Ei heller gi folket skylden for den svake kronekursen. Et tydelig uttrykk fra resten av verden om tapt tillit til norsk styre og stell. Noe Magne Reigstad forklarte oss godt på document.no 4. april, under overskriften «Norges evne til å tåle en krise synes ytterst spinkel». Hvilken grusom dom, ikke over folket, men over den oppblåste påfuglmakten. Jeg har sagt det før: Stortingspolitikerne er ikke valgt av folket; et rent bedrag. Folket har kun hatt anledning til å stemme på de kandidater og i den rekkefølge som partiene selv har forhåndsbestemt. Det vil si gjennom deres respektive ferdigutfylte stemme sedler. Partiledelsene ønsker tydeligvis ikke nye folk innvalgt, som kan true dem selv.

Staten er blitt et monster knapt underlagt økonomisk eller demokratisk folkelig kontroll lenger. Politikerne bestemmer selv egen lønn samt frynsegoder. Tverrpolitisk tjener det dem aldeles ikke å slippe inn nye krefter eller et nytt og «forstyrrende» fedrelandsparti. For elitemakten er nær fullforsikret til evig liv slik som det nå er. Med Arbeiderpartiet og Høyre på samme lag med her tenkes globalisme, holdninger og norsk tafatthet overfor EU og FN. Slik er vårt statssystem gått fra demokrati til det som best kan kalles er demo-diktatur. Og aller verst, det tukles sågar med ytringsfriheten for å holde på makten. Må et folkeopprør til? Hvem hater hvem?

Les også: Globalismen er problemet, ikke corona-viruset

annonse

Denne koronakrisen har synliggjort EUs skrøpelige «sprikenhet» hvor alle medlemslandene «plutselig» har blitt seg selv nærmest. Det har de forøvrig alltid vært, men politisk har noen latt seg kjøpe eller lure av byråkratene i Brussel. Som selvsagt synger sin egen maktsang, dog vel å merke uten bruk av egne penger selv om de er overbetalte. Taktisk har det passet dem og andre globalister helt perfekt å bruke Donald Trump som skyteskive, tenk – fysj, en nasjonalist, et dermed naturlig valg til syndebukkrollen, må vite. For en syndebukk må alle politikere tydeligvis ha, eller raskest skaffe seg. Peder Jensen i boken Vitne til Vanvidd vet alt om det, som utpekt «høyreekstrem» av Arbeiderpartiet med her tenkes ABB. Til syndebukkanvendelse i uærlig selvforsvar.

Nei, oppgjørets time kommer også i Norge. Da må subsidier kuttes for nær alt som ikke er selvforvarende. Hvorfor skal løgnpressen statsfinansieres? Hvorfor skal islam støttes? Dersom «produktet» ikke er godt nok til å selge seg selv skal det hverken støttes eller produseres. Det gjelder religioner også. Hvorfor forøvrig skal partiene subsidieres? Det er partienes egne medlemmer som skal støtte partiene. For det tvinger partiene til å bli så gode at medlemmene vil finansierer dem. Den slappe konformiteten må det gripes fatt i, den paralyserer forandringer som må implementeres.

Les også: Hvem fornyet kringkastingssjefens fete åremåls-kontrakt?

Klart, med god åpen debatt blir det langt vanskeligere fremtidig å være statsminister. Men det er jo bare rett og riktig. Folket er nemlig ikke til for politikerne, det er dem som er til for oss, og godt betalt sågar også. Politikerne må eksponeres, dem som ikke tåler lyset må pelle seg unna. Vi må bli kvitt middelmådigheter, de må finne seg annet å gjøre. Og statsansatte skal ikke lenger være hellige kuer, deres arbeids- og andre betingelser må strammes inn. Det er spesielt at Erna Solberg-regjeringen ber folket om en nasjonal dugnad i denne koronakrisen, men ingen oppofrelse fra de statsansatte med sikre jobber. Og gode pensjoner. Mens det private næringslivet raseres, og med hele livs-innsatser tapt. Regjeringen etterspør fullmakter nå til nærmest diktatorisk makt. Hvordan kan vi være sikre på at slik makt ikke misbrukes, og da mener jeg politisk misbrukt mot vårt folkedemokrati?

Stortingsrepresentanter fra Høyre har gått ut og forsvart Regjeringens forsøk på overta Stortingets lovgivende rolle gjennom Koronaloven. I et leserinnlegg i lokalavisa Nordhordland 27. mars gjør for eksempel Høyres Torill Eidsheim dette under overskriften «Slik vil vi balansere demokrati og handlekraft». Det er nok bare å lese overskriften til å forstå hvilke forkastelige grunnholdninger som kan få råde i Høyre, og at dette, og andre partier tilsvarende må stemmes ut av Stortinget ved kommende valg. Nettopp fordi demokrati er det mest handlingskraftige og robuste samfunnssystemet som finnes. Mer effektivt og klokt enn noe annet til å gjennomføre tiltak som folket er enige om. (Vel å merke dersom pressen ikke har lykkes med å ensrette oss først). Da kan hver eneste en av oss på sitt sted være med å gjennomføre jobben. Når man føler seg som medansvarlig, at man har en innvirkning, så tenker man selv, og kommer med positive forslag. Det gnistrer til nytenking. Felles klokskap bygges når saker belyses fra alle perspektiv; innovasjon og ideer spruter. Vi har sett det under Koronakrisen. Det er fantastisk når alle tar ansvar og hjelper til fra hver sin kant etter beste evne.

Les også: Høyres globalisme ødelegger Norge

Demokrati er ikke effektivt, til et formål: Når det gjelder å gjennomføre diktatoriske beslutninger

og diktatorisk maktutøvelse. Ovenfra-og-ned-beslutninger uten god begrunnelse skal være tungt å gjennomføre, i et demokrati. Slik som Acer-energi utflaggingen. At Høyre anser demokrati som ikke handlingskraftig, har en gang for alle avslørt hva dette partiet delvis står for. Statsministeren er hovedansvarlig. Justisminister Monica Mæland er hovedarkitekt (Koronaloven) sammen med Kommunal- og moderniseringsminister Nicolai Astrup (Kommuneloven). Beklager, alle må gå. De er kommet ut på feil side.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon