Skjermdump video
annonse
annonse

Tenk deg tanken at «alle» verdens nasjoner mobiliserte like intenst og målrettet for å unngå massedødligheten som følger med krig, etnisk rensing, opprør, mafia og bandekriger, som det de gjør nå for å bekjempe Korona epidemien.

Nektet all import og eksport av det dødelige våpen-viruset, stengte all servering av våpen, satte alle som var smittet eller var en fare for å smitte av våpenviruset i karantene og aksepterte økonomisk nedgang og konkurser i våpen industrien.

Les også: Toppdiplomaten Erik Solheim

annonse

Så kunne vi tenke videre at alle mord, voldtekter og mishandlinger med varige skader og død, ble møysommelig loggført og daglig offentliggjort med like daglige statistikker av oppklaringer, fengsling og straffer. Alt for å få et bilde av «virus»-bekjempelsen med følgeskader.

Kan det da tenkes at Korona viruset ville komme i et litt annet lys? Kan det da tenkes at synet på FN og denne organisasjonen sin totale fiasko med å skape fred ville komme klarere frem?

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon