Tidligere stortingsrepresentant og politisk nestleder for Demokratene, Vidar Kleppe. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX .
annonse
annonse

Selv i nå i den alvorlige korona-tiden, strømmer det på tusenvis av såkalte asylsøkere, flyktninger og immigranter inn i EU/EØS-land – og mange har faktisk Norge som mål. Det virker som de norske myndighetene har gitt fullstendig opp alt som heter kontroll med asylsøkere som vil til Norge – selv om det nå har blitt innført ekstra korona-kontroll mot svenskegrensen. 

Den vanvittige asyl-trafikken bare fortsetter som om ingen lenger ønsker å ta ansvaret med å få stoppet denne galskapen. Land som Tyrkia, Albania, Bulgaria, Romania, Makedonia og Serbia er bare den første hindring, før disse gir seg i vei mot de «lovede og forjettede» EU og EØS-land lenger mot nord. Mens her i Norge venter NAV på å oppfylle deres drømmer… som om ikke det norske folk har mer enn nok med å hjelpe permitterte og arbeidsledige i vårt eget land Norge, grunnet korona-pandemien.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Les også: Slik kan du tenke bedre

Det er heller ingen hemmelighet at den massive islamske krigen mot Vesten også har blitt omfattende og dyrt for norske skattebetalere. Vi kjenner historisk allerede til at IS’ bunnløse djevelskap av et barbari som verden knapt nok har sett maken til på over 1500 år. Likevel var/er dette tydeligvis ikke nok til å vekke verken Norge eller andre land i Europa til politisk handling imot denne hodeløse politikken. Ja, og jeg med blir ganske frustrert og oppgitt over at vi har et samlet media som helst ikke skal skrive om dette – med noen hederlige unntak som jeg i denne sammenheng ikke velger å nevne navn på.
Vi har dessverre også et flertall av politikere på Stortinget og i regjering, som er dessverre er «musestille» sammen med denne såkalte landets kulturelite, som oppfører seg som om alt er såre vel – og at asylsøkere i disse alvorlige korona-tider kan komme til og søke asyl i Norge. De er også de eneste som kan ha fri innreise til Norge. Nok er nok – det er ikke slik Demokratene vil ha det. Er du enig eller?
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon