Christian Tybring-Gjedde. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix
annonse
annonse

Stortingsrepresentant Christian Tybring-Gjedde skriver på Facebook at Faktisk.no har vært inne på hans side og slettet et vedlegg.

– Vedlegget var hentet fra rights.no og i følge Faktisk.no skyldes sensuren et galt ord(!). Det er så man mister pusten, skriver han.

Skjermbilde: Facebook

Les også: Tybring-Gjedde tok kraftig oppgjør med islam fra Stortingets talerstol

annonse

Tybring-Gjedde kommer med noen alvorsord til faktisk.no:

– Verden er ubehagelig. Men hvorfor ikke gjøre et forsøk på å gjøre den litt bedre? I stedet for å støtte opp om de som unnskylder og bortforklarer islamistenes forbrytelser mot sine medmennesker, hvorfor ikke slå et slag for verdigheten til de som rammes av overgrep i islams navn. Trond Giske er en bagatell i denne sammenheng. Det dere burde avsløre i deres iver etter å kvele samfunnsengasjementet er islams mange overgrep mot menneskeheten. Men det blir åpenbart for ubehagelig. Da risikerer ytringspolitiet selv å bli stigmatisert.

Nei, hold dere på maktas side. Da får dere et klapp på skulderen i de politisk korrekte sirkler. Behagelig, men samtidig kvalmt og prinsippløst.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Skjermbilde: Facebook
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon