Illustrasjonsbilde. (Chinatopix via AP)
annonse
annonse

Mary Meeker, en av USAs fremste teknologiinvestorer og trendanalytiker tror Korona-pandemien kan skape et tech-boom.

Under sin tid i Morgan Stanley ble Mary Meeker kjent som en stjerneanalytiker med sine rapporter om internettrender, og  nå er hun ute med en fersk rapport der hun ser mange muligheter i koronakrisen.

Les også: Over 1,2 millioner nordmenn har lastet ned smittestopp-appen

annonse

Ifølge Axios, som har fått tak i rapporten har Meeker og hennes kollegaer lagt frem noen av de viktigste endringene som kan oppstå følge av koronakrisen:

  • Ingeniørene og ekspertene vil få en tydeligere plass ved bordet, der datadreven planlegging og gjennomføring blir viktigere.
  • Den eksisterende digitaliseringen vil akselerere, som økende hjem-levering, digital undervisning og digitale legebesøk, og økt bruk av skytjenester.
  • Airbnb, Uber, matbestillingsplattformer og andre bestillingsløsninger vil totalt sett vinne markedsandeler permanent i USA, både i hjemmemarkedet og for bedrifter.

Les også: Leger i Moskva får gratis taxi og hotell

Videre tror de at 2020 også kan være et år der teknologi og helse, helseteknologi, får sitt gjennombrudd.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

  • Automatisering og kunstig intelligens vil øke i helsevesenet.
  • Telemedisin vil vokse, det er raskere og bedre, og pasientene kan hjelpes hjemme. Testing og diagnostikken vil komme hjem til deg.
  • Større sammenkobling av enheter på nettet vil gjøre behandling over hele spekteret, fra kroniske til infeksjonssykdommer bedre.
annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon