Brasilianske Ronaldo er det største fotballtalentet José Mourinho har sett og han har sett mange. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
annonse
annonse

Suksesstrener José Mourinho har vært innom de fleste fotballstjernene i moderne tid. Han mener at brasilianske Ronaldo overgår dem alle når det gjelder talent.

– Hvis vi snakker om rent talent overgår «El Fenomeno» både Cristiano og Messi, sier Mourinho i et ferskt intervju med den spanske sportsavisen Marca.

Tottenham-treneren har navngitt hvem han mener er de beste spillerne han har møtt.

annonse

– For meg har Ronaldo, brasilianeren, Cristiano og Leo Messi vært på topp hver dag i 15 år med en vellykket karriere. Men hvis vi snakker bare om talent og evner er det ingen som slår brasilianeren, begrunner Mourinho sitt førstevalg.

– Da han var i Barcelona under Bobby Robson skjønte jeg at han var den beste spilleren jeg noensinne hadde sett.

Mourinho mener at uten skadene som forkortet El Fenomenos karriere, kunne han holdt på mye lenger.

annonse

– Skadene ødela en karriere som kunne blitt enda mer utrolig. Talentet Ronaldo hadde som 19-åring var bare helt utrolig og ingen har overgått det, mener Tottenham-treneren.

De to møttes i Barcelona i sesongen 1996-97.

Mourinho har savnet noen av spillerne sine i Tottenham under koronakarantenen. I England venter man på å begynne treningen igjen. Det er ennå ikke bestemt om og når Premier League skal kunne spille ferdig inneværende sesong.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon