Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Illustrasjonsfoto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
annonse
annonse

En middelaldrende mann fra Arendal var alene om å ha sju rette i Lotto lørdag og har nå krav på 15.163.180 kroner. Men Norsk Tipping får ikke tak i ham.

– Det har vært forsøkt å få tak i ham både lørdag, søndag og i dag. Så langt har vi ikke fått tak i ham. Vi fortsetter å prøve utover dagen, sa Sverre Houmb i Norsk Tipping til Agderposten mandag morgen.

Vinnerkupongen ble levert inn hos Extra Eydehavn, der ryktene svirrer om hvem vinneren kan være og som har hatt telefonen slått av hele helga og mandag.

annonse

Etter 14 forsøk på å nå vinneren gikk Norsk Tipping mandag ut med etterlysning:

– Vi har fortsatt å ringe vinneren gjennom helgen og fortsatte mandag morgen og formiddag uten hell, så leser du dette og har en rekke ubesvarte anrop fra 625 60 000 så er det ikke telefonsalg. Du kan trygt ta telefonen.

– Det har skjedd før at det har tatt tid før vi har fått tak i dem. Kanskje de har vært i utlandet, på en oljeplattform eller hytta. Og det er fortsatt en del mennesker som skrur av telefonen hvis de har noen dager fri, sier Houmb i Norsk Tipping til NRK.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon