Anne-Elisabeth Hagen. Foto: Privat / NTB scanpix
annonse
annonse

Drepte Anne-Elisabeth Hagen (68) måtte tjene egne penger til livsopphold. 

Anne-Elisabeth Hagen (68) forsvant fra familiens bolig i Sloraveien på Lørenskog 31. oktober 2018 og er fremdeles ikke funnet.

Den mye omtalte bortføringssaken tok en ny og dramatisk vending da Tom Hagen (70) ble pågrepet av politiet i Lørenskog tirsdag morgen. Han ble siktet for drap eller medvirkning til drap på sin kone.

annonse

Innblikk

Ektepakten mellom Tom Hagen (70) og den antatt drepte Anne-Elisabeth Falkevik Hagen gir et innblikk i privatøkonomien til det mangeårige ekteparet, skriver Dagens Næringsliv. 

Godene som skulle tilfalle kona, står i sterk kontrast til det mannen bygget opp gjennom sitt forretningsimperium, ifølge næringslivsavisen. 

annonse

De siste årene har hun tjent litt 150.000 kroner de siste ti årene, og hadde en formue på 37.000 kroner, ifølge ligningen. Hagen står i ligningen oppført med en gjennomsnittlig inntekt på fire millioner kroner de siste ti årene, med en ligningsformue på 917 millioner i 2018. Ifølge Kapital er han god for rundt 1,9 milliarder. 

I den tinglyste avtalen har Tom Hagen særeie i aksjene bak selskapene der han bygget opp sitt forretningseventyr. Alt av fremtidig avkastning tilfaller ham, skriver avisen. 

Tok på seg

Tom Hagen tok på seg seg utgifter til underhold og utdannelse av barna, mens kona skulle «dekke utgifter ved eget underhold ved egen lønnsinntekt. Dersom partene blir enige om at Anne Elisabeth Hagen skal være hjemmeværende husmor i perioder, skal Tom Hagen dekke Anne Elisabeth Hagens utgifter i slike situasjoner. Dette gjelder kun frem til yngste barn er fylt 18 år.», fremgår det av ektepakten DN har fått tilgang til.

Kona fikk huset de bodde i da de to giftet seg, men da hun senere arvet et hus fra foreldrene, ble ektepakten endret. 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon