Skjermbilde YouTube
annonse
annonse

Michael Moores nye dokumentarfilm «Planet of the Humans» høster storm. Den avkler løgnene bak grønn-energi. Klimaforskere og -aktivister kaller filmen – farlig, villedende og ødeleggende.

De ville ha filmen fjernet, men etterhvert har de besinnet seg og sier de ville ikke bli anklaget for sensur. Det vil bare gi filmen mer oppmerksomhet enn den fortjener.

annonse

Les også: Ny dokumentar fra venstreorienterte Michael Moore avkler løgnene bak «grønn» energi

Klimaaktivist Josh Fox har studert film og står bak klimadokumentaren Gasland. Han har skrevet langt brev som er signert av flere forskere og aktivister. I brevet krever han filmen fjernet, og begrunner det med at den er sjokkerende villendene og absurd. Den kommer med falske anklager mot fornybar energi, skriver The Guardian.

annonse

Brevet er blant annet signert av klimaforsker Michael Mann, han uttaler at filmen inneholder halvsannheter og løgner. Han påstår videre filmen gjør skade på klimakampen og på kloden.

Klimaaktevist Bill McKibben er forfatter og journalist, han en av de som blir avkledd i filmen. McKibben skal angivelig ha fått pengestøtte for å fremme biomasse til energi. Selv sier han at dette ikke er sant. Han har aldri tatt imot penger.

– Jeg er vant med usaklig trakassering og angrep fra de som produserer fossilt brensel, og jeg har gjort mitt beste for ignorere livslange drapstrusler fra høresiden, sier McKibben og legger til.

– Men det gjør mer vondt å bli angrepet av de som også ser på seg selv som miljøvernere.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon