Skjermdump: YouTube
annonse
annonse

Foreleseren John Peng Zhang fra University of Miami fant seg nødt til å si opp jobben etter en pinlig pornotabbe.

Under coronakrisen er det mange lærere og forelesere som har brukt digitale verktøy i undervisningen. Det ble ikke så vellykket da John Peng Zhang skulle dele skjerm på Zoom med sine studenter. Et av foreleserens bokmerker ble synlig for studentene, som senere fikk store konsekvenser for han.

Les også: Klimaaktivister: Michael Moores film er «farlig» – vil ha den stoppet

annonse

På bokmerket sto skriften «Busty college girl fu…» som var synlig under Zoom-forelesningen. Studentene la raskt merke til bokmerket, og skjermbilder og opptak ble delt i sosiale medier som TikTok og YouTube.

Senere har Zhang beklaget hendelsen, og sagt at han ikke visste hvordan det havnet der. Zhang sendte også e-post til studentene i håp om at de ville stoppe delingen av beviset.

Ifølge nettstedet DailyDot ble videoen sett over 800.000 ganger på få timer.

annonse

Universitet i Miami har ikke kommentert saken, men alle timene til Zhang skal ha blitt erstattet av andre forelesere, og både navnet og e-postadressen hans er fjernet fra universitetets hjemmeside.

Les også: Tucker Carlson om nedstengingen av samfunnet: – Fungerer det?

Det er mange delte meninger i denne saken, og en underskriftskampanje er blitt opprettet, der det kreves at John Peng Zhang får beholde jobben sin. Hittil har omlag 3000 mennesker signert kampanjen.

Se klippet her:

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon