Illustrasjonsbilde. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
annonse
annonse

Konserntillitsvalgte i Telenor frykter selskapet vil gjennomføre nedbemanning av 170 ansatte midt i koronakrisen.

Ledelsen i Telenor har innkalt til et nettbasert allmøte 7. mai, skriver Dagens Næringsliv. Konserntillitsvalgt Esben Smistad frykter at selskapet nå vil gjennomføre en planlagt nedbemanning på 170 ansatte som ble utsatt i mars.

Smistad mener det er galt av Telenor, som er relativt lite berørt av viruskrisen, å belaste samfunnet med flere arbeidsledige. Han viser også til at en prosess med nedbemanning vil medføre mye reising og møtevirksomhet.

annonse

– Spørsmålet er om det er mulig å gjennomføre slike møter med myndighetenes smitteverntiltak, slik at ansatte ikke opplever å bli presset inn i utrygge situasjoner, sier Smistad.

Administrerende direktør Petter Børre Furberg i Telenor Norge bekrefter til Dagens Næringsliv at allmøtet skal holdes, men vil ikke si noe om innholdet i møtet i forkant.

– Det er viktig å understreke at Telenor per nå ikke har besluttet gjenopptakelse av prosessen, skriver Furberg i en epost.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon