Anne-Elisabeth Hagen. Foto: Privat / NTB scanpix
annonse
annonse

Politiet tror fortsatt at Hagen-familiens bolig i Sloraveien i Lørenskog er åstedet for drapet på Anne-Elisabeth Hagen.

– Politiet mener fortsatt at boligen i Sloraveien er åsted for et drap. Flere etterforskningsskritt gjenstår, og fortsatt tilgang til bolig og også andre eiendommer er derfor sentralt for etterforskningen, sier påtaleansvarlig Haris Hrenovica i en pressemelding søndag.

NTB skriver at politiet opplyser at en ransaking i Sloraveien nå gjennomføres.

annonse

Hytta

Politiet ransaker også Tom Hagens hytte på Kvitfjell, ifølge NTB

– Politiet har grunn til å anta at det på denne adressen kan finnes bevis av betydning for den pågående etterforskningen. Det vises til at hytta på Kvitfjell var et sted hvor fornærmede har hatt jevnlig tilhold i tiden fram til 31. oktober 2018, skriver politiet.

annonse

– Dette var datoen da Anne-Elisabeth Hagen forsvant. Hun er ikke funnet. De siste dagers utvikling i saken, påvirker ikke politiets hovedhypotese om at hun er drept, heter det.

–Vi gjør alt vi kan for å finne henne, avdekke hva som har skjedd og hvem som er ansvarlig, sier Haris Hrenovica.

– Ulike roller

Torsdag ble en mann i 30-årene pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap på Anne-Elisabeth Hagen, slik Tom Hagen også er.

Han ble løslatt etter avhør, og samtidig endret politiet siktelsen til å gjelde medvirkning til grov frihetsberøvelse, ifølge NTB.

– Siktelsen mot mannen i 30-årene ble endret med bakgrunn i opplysninger fremkommet i avhør. Politiet mener fremdeles vi står overfor et drap, men fordi ulike personer kan ha hatt ulike roller, vil det kunne være aktuelt med siktelser for annet enn drap. Vi mener fortsatt at mannen i 30-årene har en rolle i saken, sier Hrenovica.

Kryptovaluta

Ifølge NTB, har politiet tidligere bekreftet at de er kjent med mannens IT- og kryptovalutakompetanse. Han har en relasjon til Tom Hagen og de to har hatt minst ti møter med hverandre.

annonse

– Vi kan ikke gi noen ytterligere detaljer om dette av hensyn til den videre etterforskningen som pågår. Vi kan bekrefte at kryptovaluta har vært tema i avhørene, uten at vi kan kommentere konkrete detaljer fra disse, sier Hrenovica.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon