Tottenham-stjernen Dele Alli ble truet med kniv og slått i ansiktet under et innbrudd natt til onsdag. Foto: Jens Meyer, AP / NTB scanpix
annonse
annonse

Tottenham-stjernen Dele Alli ble natt til onsdag truet med kniv og slått i ansiktet av innbruddstyver som tok seg inn i hans hjem nord i London.

Det skriver flere britiske medier, blant dem Daily Mail.

To menn brøt seg inn i den engelske landslagsspillerens hjem, der Alli har vært i isolasjon med sin bror, deres samboere og en venn. Innbruddet skjedde litt over midnatt.

annonse

Fotballstjernen konfronterte innbruddstyvene, som truet ham med kniv. Under et basketak ble han slått i ansiktet. Deretter skal tyvene ha kommet unna med ulike gjenstander, deriblant smykker og klokker.

– Takk for alle meldingene. En fryktelig opplevelse, men det går bra med oss alle nå. Jeg setter pris på støtten, tvitret Alli sent onsdag kveld britisk tid.

Bilder fra overvåkingskameraer på eiendommen er levert til politiet, som etterforsker saken.

annonse

– Vi ble oppringt klokka 0.35 med rapport om et innbrudd i et hus i Barnet. To menn kom unna med smykker og klokker. En mannlig beboer i 20-årene fikk en mindre ansiktsskade i forbindelse med innbruddet. Han trengte ikke sykehusbehandling, heter det i en uttalelse fra politiet.

Premier League-klubbene er i ferd med å trappe opp trening i påvente av gjenstart av sesongen.

Alli har tidligere stått opp i en kampanje mot knivvold i hjembyen Milton Keynes.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon