En hettemåke flyr forbi rådhuset i Oslo. Dagens rådhus ble oppført 1931–50 etter tegninger av arkitektene Arnstein Arneberg og Magnus Poulsson. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
annonse
annonse

Jeg er så lei av folk som syter over denne coronaen. Det er en overhypa influensa som får æren for dødsfall, selv da den avdøde ble spist av en hai.

Når vi leser i VG om 73-åringen med kols, lungeemfysem og lungekreft, som hadde påvist covid-19 og gispet etter luft da han døde, så kan de fleste av oss som har mistet noen til hvilken som helst av disse underliggende sykdommene bekrefte at den beskrivelsen passer like godt til våre kjære som døde av de underliggende sykdommene.

Les også: En halv million Youtube-visninger på 15 timer – Påstår nyhetskanal forfalsket covid-19 reportasje

annonse

Det at folket godtar denne sosiale nedstengningen og påtvunget frihetsfrarøvelse fra mindretallsregjeringen er helt utrolig. Jeg bryr meg i alle fall ikke om det. Ikke før nå. Nå har jeg ikke muligheten til å besøke sønnen min i Skottland. Jeg har ikke muligheten til å besøke kjæresten i Australia. Jeg må sitte her og kan ikke gjøre noe som helst med det, fordi Erna og resten av eliten synser med ting de absolutt ikke har peiling på.

Det norske folket har mistet all forstand. Dere omfavner de diktatoriske avgjørelsene fra hysteribanden i Oslo. De samme som vil at Ola og Kari skal betale klimaavgifter i dyre dommer. De som oppfører seg som om vi er slavene deres, hvis eneste funksjon er å hjelpe dem med å leve luksusliv i rampelyset.

Det er antatt at 60 millioner flere mennesker nå lever i fattigdom som følge av coronatiltak på verdensbasis. Det er også slik at 2% av de som lever i den samme formen for fattigdom dør hvert år. Det vil si at coronatiltakene har stått for at 1,2 millioner flere mennesker har eller kommer til å dø som følge av disse tiltakene. Samtidig har Covid-19 har fått æren/skylda for 300,000 dødsfall.

annonse

Nå er det på tide å åpne øynene. Verden må åpnes opp. Er det medmenneskelig å tvinge verdens befolkning til å leve på knærne, samtidig som man forårsaker flere dødsfall enn man redder folk?

Les også: COVID-19. Hva pokker er det politikerne driver med?

Det ble jo også rapportert om et coronadødsfall lenger nord i landet, men der kom familien ut etterpå og sa at det var et familiemedlem som var antatt å kun ha dager igjen å leve, på grunn av kreft. Likevel ble dette rapportert som et coronadødsfall i media.
Nå er det nok. Det er på tide å våkne opp og se hva som foregår. Dette sosiale eksperimentet har gått for langt.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon