Her hopper regjeringen på NRKs kommando. Foto: Skjermbilde NRK video.
annonse
annonse

Dansevideoen fra Erna Solberg og hennes regjering i forbindelse med 17. mai vekker sterke reaksjoner.

Den nye «17.mai-dansen» ble laget i regi av NRK, og viste regjeringens ministere hoppe og danse på kommando fra NRKs ansatte.

– Hopp opp og ned! Ååh, se på den gjengen, kan vi høre en NRK-ansatt rope i videoen.

annonse

Se et utdrag av videoen i Twitter-meldingen under.

 

annonse

Les også: Tordner mot Erna Solberg etter TV-opptreden: – Globalisten driter i Norge!

– Fordummende

Video-stuntet kommer kun et par dager etter at en økonomiforsker uttalte at «koronapandemien har kastet norsk økonomi ut i den verste økonomiske krisen siden 1930-tallet».

NRK har spurt sine egne lesere hva de synes om dansevideoen. I statskanalens kommentarfelt på Facebook har det kommet over 500 svar.

– Flere tusen nordmenn har mistet jobben. Regjeringen har innført drakoniske regler der de har fratatt folk å reise fritt i sitt eget land. Samtidig tjener de fortsatt sine millioner, mens vi andre mister våre jobber og må stå i NAV-kø. Så gnir de det inn på denne måten ved å lage en fjasevideo for NRK? Hvor lenge skal folket godta at disse amøbene styret landet? Jeg koker av sinne, skriver en person på facebook.

Også tidligere sjef for Heimevernet, Tor Rune Raabye, reagerer negativt.

annonse

– Regjeringen spiller inn dansevideo med NRK. Jeg er muligens humørløs, men dette synes jeg er pinlig, smakløst, fordummende og fornærmende. Nasjonen har ikke beredskap, Forsvaret og Politiet forfaller, arbeidsledigheten er rekordhøy. Og så kommer dette….., skriver han på Twitter.

Han får støtte etter innlegget.

– Godt poengtert Raaby! Det er rett å slett urovekkende kvalmende! Nasjonen bare forfaller mer og mer og dette har vedvart alt for lenge nå uten at noen har tatt konsekvensene av det hele. Glad jeg så dette komme ved forige valg og unnlot å stemme!, svarer en person.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon