Skuespiller og tidligere California-guvernør Arnold Schwarzenegger har sendt en hilsen til det norske folk på 17. mai. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse
annonse

I en humoristisk hilsen garanterer statsminister Erna Solberg og skuespiller Arnold Schwarzenegger at 17. mai-feiringen skal returnere til det normale.

For å ta tilbake feiringen valgte statsministeren å vise en hilsen «fra en som er veldig god til å ta ting tilbake».

Det var ingen ringere enn Arnold Schwarzenegger som blant annet er kjent for sin ikoniske replikk «I will be back» i filmen «The Terminator» fra 1984.

annonse

– Barnetog will be back. Sekkeløp will be back. 17. mai-feiring will be back. Alt sammen will be back, sier Schwarzenegger i videoen publisert av Statsministerens kontor.

72-åringen minnet også alle på å vaske hendene og holde avstand.

Det var kommunikasjonsavdelingen til statsminister Erna Solberg som fikk hentet inn videohilsenen fra den kjente skuespilleren som også har vært guvernør i California.

annonse

– Vi har en del kontakt med folk som jobber med bærekraftmål og klima og miljø som da fikk denne ideen og spurte, og han sa ja, sier Solberg til NTB.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon