Ulrikke Falch på NRK Debatten i tidsriktig antrekk. Skjermdump
annonse
annonse

Mennene i redaksjonene er livredde for å bli rammet av en feministisk «shitstorm», derfor får feministene alltid viljen sin.

Dette skriver Kåre Fog i Folkets Mediemøllen. Fog er utdannet biolog, og har skrevet flere bøker om forholdene mellom de to kjønnene.

I artikkelen tar han opp hvordan feministene har brukt coronakrisen som våpen i kampen mot vold mot kvinner. Uten hold i tall ble det hevdet at isolasjonen ville føre til at «mannens potensielt voldelige adferd ville bryte ut», noe som igjen ville føre til et stormløp mot krisesentrene.

annonse

Les også: Menn som kaller seg feminister er patetiske

Internasjonalt koordinert aksjon

– Det pussige er at nesten identiske historier dukket opp på samme tidspunkt i medier overalt i verden, fra New Zealand via India til Europa og Nord-Amerika.

annonse

Det ble påstått at stadig flere ringte til krisesentre i alle land, samtidig. Det hele minner om en internasjonalt koordinert aksjon, mener Fog.

Problemet er bare at historiene ikke holder stikk. De faktiske tall for hustruvold og henvendelser krisesentrene i Danmark har falt, muligens er de nær halvert, skriver Fog. Allikevel er bevilgningene til krisesentrene økt.

De få danske krisesentrene for menn har samtidig opplevd en faktisk økning i henvendelser, skriver Fog. Men ingen bryr seg om dette.

– Vi leser om at i Italia er det så ille, kvinnene er fanger i sitt eget hjem og fryktelig redde at de ikke tør å ringe til krisesentrene, eller anmelde vold til politiet.

Tallene viser en halvering av henvendelser og anmeldelse av vold, skriver Fog. Men dette plager ikke den feministiske dagsorden:

– Hvis det blir flere tilfeller, beviser det at mange menn slår konene sine. Hvis det kommer færre tilfeller, beviser det også at mange menn slår sine koner!

Konklusjonen er gitt, argumentene tilpasses situasjonen. Og mediene stenger for all kritikk, mener Fog. Han har sendt flere leserbrev til aviser som har kommet med falske nyheter om temaet. Ingen vil at motforestillinger skal komme på trykk.

Les også: Feminismen har gått over styr

annonse

Sensuren er total

Fog avslutter:

– Dette er en god grunn til å holde liv i de alternative medier, ved å like, lese og spre dem: Man kan ikke stole på at bevisst feilinformasjon i de anerkjente landsdekkende medier blir korrigert.

– Overalt i de landsdekkende medier er det plassert feminister som kan motsette seg ugunstlig omtale av feminisme. Sensuren er så grundig at ingenting slipper igjennom.

– Sensuren er total. Ingenting slipper gjennom.

Nedenfor kan du lytte til en interessant podkast med Mikael Jalving om beslektede temaer.

Listen to “31: Har 50/50-ordninger har skubbet feminismen væk fra kvindefrigørelsen?” on Spreaker.

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon