Foto: NTB scanpix
annonse
annonse

Politiet melder om slagsmål flere steder på det sentrale Østlandet. I flere av tilfellene dreier det seg om berusede ungdommer.

I Oslo skal en person ha mistet en tann under et basketak på Jernbanetorget. To personer er kjørt til arresten, ifølge NTB.

– Vi var raskt på stedet, og da hadde det roet seg, men vi blir på stedet litt for å finne ut om dette er noe vi må gå videre med, sier operasjonsleder Tor Grøttum i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

annonse

Les også: Gutt slått og sparket i hodet av anslagsvis ti ungdommer på Majorstuen t-banestasjon

En person skal også være kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang etter å ha blitt utsatt for vold på en buss ved Oslo lufthavn, skriver politiet i øst på Twitter.

annonse

Troms politidistrikt melder på Twitter om at de måtte bevæpne seg etter meldinger om en mann som truet andre med øks inne på et hotell i byen. Ingen skal ha kommet fysisk til skade.

Ber foreldre om å ta grep

VG rapporterer at politiet har fått melding om at 100 til 200 ungdommer er samlet et sted i Son i Vestby. Ambulansen på stedet melder om totalt kaos, og politiet ber foreldre ta kontakt med sine ungdommer.

– Nå må foresatte ringe ungdommen sin. Det er beste løsning, sier operasjonsleder i politiet i Øst Terje Marstad til VG.

Maktesløst politi

annonse

Han forklarer at de får inn flere meldinger enn hva de klarer å håndtere. De har rett og slett ikke ressurser til å rekke over alt. Politiet har fått meldinger om bråk i Lørenskog, Nesodden, Drøbak og Son, i tillegg til problemene i Oslo by.

– Det er ganske likt her og. Mye beruset ungdom, amper stemning, tendenser til slagsmål, og dette gjelder de både over og under alderen at de kan drikke lovlig, sier operasjonsleder i Oslopolitiet Per Ivar Iversen, om forholdene i hovedstaden. 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon