Bill Gates viser frem en vaksine med et smil. Foto: NTB
annonse

Den italienske politikeren Sara Cunial har stemplet Bill Gates som en «vaksinekriminell», og oppfordret den italienske presidenten til å sende ham til Den internasjonale straffedomstolen for forbrytelser mot menneskeheten.

Cunial holdt en sju minutters tale i det italienske parlamentet som høstet stor applaus i forrige uke, melder ZeroHedge.com.

I talen fortalte hun om Bill Gates planer om å minske antallet mennesker på jorda i form av nye vaksiner. Hun uttalte også at nedstengingen av det italienske samfunnet var gjort på bestilling for å fremme en globalistisk agenda.

annonse

– Alle vet det nå. Bill Gates spådde allerede i 2018 en pandemi. Dette ble simulert i oktober 2019 på «Event 201».

Event 201 var en skrivebordsøvelse på en global pandemi som ble gjennomført av Johns Hopkins Center for Health Security. Øvelsen var i samarbeid med World Economic Forum og Bill & Melinda Gates Foundation. Scenariet for den tenkte pandemien var veldig lik koronautbruddet vi er vitne til i dag.

– I flere tiår har Gates arbeidet for å minske antall mennesker på jorda og diktatoriske kontrollplaner for global politikk, med sikte på å oppnå forrang på landbruk, teknologi og energi.

annonse

Les også: Bill Gates vil vaksinere «hele verden», nå vender folk seg mot ham: – Vi vil kjempe mot din ondskap

Folkemord

Den italienske politikeren viste til Bill Gates egne ord.

Sara Cunial. Foto Wikime–dia.

– Gates har sagt følgende: «hvis vi gjør en god jobb med vaksiner, helse og reproduksjon, kan vi redusere verdensbefolkningen med 10-15%. Bare et folkemord kan redde verden».

Cunial uttalte også at målet med koronapandemien var «total kontroll, et absolutt herredømme over mennesker, der vi er omgjort til slaver og har mistet vår suverenitet og fri vilje».

– Jeg ber deg, president, om å være talsperson og gi et råd til vår president Conte: Kjære herr president Conte, neste gang du mottar en telefon fra filantropen Bill Gates, videresend den direkte til Den internasjonale straffedomstolen for forbrytelser mot menneskeheten. Hvis du ikke gjør dette, fortell oss hvordan vi skal definere deg, «venneadvokaten» som tar ordre fra en kriminell, sa hun fra talerstolen.

Les også: Solberg gir 13 milliarder skattekroner til Gates-alliansen

Se video av den sju minutter lange talen under.

annonse

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse