Pass kontroll på Oslo lufthavn. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse
annonse

Hva med nordmenn som bor utenfor EØS?? Thailand og Filippinene, Vietnam for å nevne noen land

Folk i Norge vet alt for lite om oss. Vi er fortsatt norske statsborger ig våre barn er norske statsborgere – selv om den norske regjering fjerner barnetilskuddet på kroner 3.000 til disse barn fra 1/7-2020 og fjerner ektefelle tilskuddet til barnas fra samme dato

Og i løpet av kort tid vil også etterleverstønaden fjernes fra disse familier når den norske mannen dør.

annonse

Les også: Norge letter på koronatiltak – EØS-borgere kan igjen besøke familie i Norge

Nå rammes disse familiene av enda en krise — forårsaket av den norske regjering.

Konene/mødrene blir nektet adgang til Norge selv om de reiser med sine ektefeller og sine norske barn.

annonse

Fra 12 mai har Norge åpnet opp for å hente inn til Norge individer fra land i Europa som har de høyeste antall smittede.

Men det er ikke beskyttelse mot Corona smitte som er regjeringens begrunnelse for hvem som kan komme inn i Norge som familie medlem til norsk statsborger.

Dette styres KUN av ønsket om et forhold til EØS.

Den norske avisen ThailandsTidende skriver:

-Folkehelseinstituttet rådet regjeringen til å oppheve karantenen for folk som kommer hjem fra land med god kontroll på epidemien, men det ble ikke fulgt. Thailand ville nok vært et av landene hvor man ifølge Folkehelseinstituttet kunne ha opphevet karantenen.

-Nok en gang rammer norske myndigheter oss utenlandspensjonister som har bosatt oss og inngått ekteskap og familie med kvinner utenfor EØS

annonse

Og vi rammes fordi den norske regjering ikke lytter til Folkehelseinstituttet når det gjelder råd om hvordan beskytte mot Covidsmitte.

Regjeringen respekterer heller ikke familier og ekteskap.
Regjeringen bryr seg kun om å være servile overfor EU. Og gjøre sine hoser grønne overfor EØS!

SELV om det går på tvers av råd fra selveste Folkehelseinstituttet.

Helt siden 12 mai er det muligheter for statsboere fra land der det er mengder av corronasmittede å reise til Norge.

Men familier og ekteskap, der den ene er norsk og den andre fra Thailand ( der de har 57 dødsfall bland 70 millioner innbyggere) eller fra Vietnam ( der det er ingen dødsfall på over 80 millioner innbyggere!) får komme sammen med sin norske ektefelle til Norge.

Her er det ikke «beskyttelse mot Covid19 viruset» son gjelder, her er det kun politisk regelverk hvem som bor innenfor eller utenfor EU som styrer samlivet krever norske myndigheter.

Dette viser hvor fullstendig uinteressert norske myndigheter er i våre familier ved å gi blaffen i både ekteskap og familier – for å bøye seg på kne for EØS regler.

Vi vet om thainorske ektepar med femten års ekteskap registrert i Norge og som eier egen bolig i fellesskap i Norge. Der kona (og mor til norske barn) blir nektet adgang til Norge fordi hun er thailandsk statsborger.

Og det er selvfølgelig bare en ny diskriminering av norske pensjonister som betaler full skatt til Norge. For det gjør vi de som bor utenfor EØS også.

KUN fordi de har inngått ekteskap med noen med statsborgerskap utenfor EØS.

Et land der både testing og all behandling av Covidsmittede er gratis for pasientene blir altså ikke respektert av den norske regjering.

Fordi det er viktigere for dem å holde seg inne med EØS

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

annonse

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon