- Resett - https://resett.no -

Demokrater i strupen på Trump: – Han er feit. Hans feite ræv vil tape i november

Donald Trump blir angrepet av Demokratene for å være overvektig.

Toppsaken på DrudgeReport.com [1] torsdag kveld var en link til Mediailte, som hadde lagt ut et videoklipp fra en podkast der tidligere Bill Clinton-medarbeider og mediapersonlighet James Carville (75) langet ut mot president Donald Trump.

I podkasten hevder Carville, som tidligere har jobbet i flere år for CNN, at Trump er feit og at han vile tape mot Joe Biden i presidentvalget senere i år.

annonse

– Ræva hans kommer til å tape. Ålright, hans feite ræv kommer til å tape. Spørsmålet er bare hvor mye han kommer til å tape, sier Carville.

Men strategen for Bill Clintons presidentkampanje på 90-tallet stoppet ikke der.

– Hvis vi går ut mot ham og snakker om hvilken massiv feit figur han er, vil vi kunne vinne dette. Vi må beseire «Trump-isme», fortalte Carville i podkast-intervjuet. Han la senere til at Trump er «svak, feit og treig».

Spådde Clinton-seier

Angrepene fra demokratene, som handler om Trump kroppsvekt, er en av mange de siste ukene. Det skapte også store overskrifter da lederen for demokratene i kongressen, Nancy Pelosi, kalte Trump «sykelig overvektig» [8] i et CNN-intervju.

– Når det gjelder presidenten, er han presidenten, og jeg vil helst at han ikke tar noe som ikke er godkjent av forskerne, spesielt i hans aldersgruppe og i hans, skal vi si, vektgruppe – sykelig overvektige, sa hun i forbindelse med Trumps valg å bruke medisinen hydrosyklorokin for å forhindre koronasmitte.

Uttalelsene fra en vekjent demokrat har i skrivende stund ikke fanget oppmerksomheten til den etablerte pressen i Norge.

Men på twitter er det mange som reagerer. Flere viser til hvor selvsikre demokratene var i 2016 da de, med pressen i ryggen, spådde en soleklar Clinton-seier.

annonse

– Hvordan gikk det med Carvilles spådommer for valget i 2016? Han er en vits, skrives det.

Going high

De voldsomme angrepene på Trump står også til sterk kontrast til hva Michelle Obama oppfordret til sine egne på venstresuden da hun var førstedame.

– When they go low, we go high, skrek hun fra talerstolen. Uttalelsen førte til enorm hyllest fra mediene både i USA og i Norge.

Årets presidentvalg i USA avholdes tirsdag 4.november.

Tegn abonnement [9] eller støtt oss på andre måter [10] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474