Masseslagsmålet fant sted på en bensinstasjon langs Mosseveien litt før klokken 21. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
annonse
annonse

Dette er en nyhetsoversikt fra Resett med de viktigste hendelser innenriks. Dette er foreløpig en beta-versjon av et nytt konsept.


22:45 NTB Skriver: En stor gruppe ungdommer barket sammen i et masseslagsmål like ved Ulvøya i Oslo fredag kveld.

Klokka 22.30 opplyste operasjonsleder Guro Sandnes i Oslo politidistrikt at politiet fortsatt søker med én hundepatrulje i området.

annonse

– Det er ikke sikkert at det har vært et masseslagsmål, men det har vært mange ungdommer samlet på ett sted, og noen har hatt en form for konflikt, sier hun til NTB.

Slagsmålet fant sted på en bensinstasjon langs Mosseveien litt før klokken 21. Det er ikke meldt om noen skadde, og politiet har ikke pågrepet noen. Det ble sett en person med en knivlignende gjenstand. Sandnes forteller at politiet har en god beskrivelse av personen.


22:42 NTB Skriver: Fem personer er pågrepet etter at en mann ble ranet med hammer i nærheten av Ammerud Bingo i Oslo fredag kveld.

annonse

Klokka 22.02 skrev politiet på Twitter at de har pågrepet fem personer som er mistenkt for ranet. De er i alderen 18–19 år og kjent av politiet fra før.

Det er ikke bekreftet at hendelsen skjedde i tilknytning til bingoen, ifølge politiet kan den også ha skjedd på gata rett utenfor. Politiet fikk melding om ranet klokken 20.47.

– Det var et forsøk på å ta til seg mannens mobiltelefon, det virker som om det var målet, sier operasjonsleder Guro Sandnes i Oslo politidistrikt til VG.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474


annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon