Politibil - Foto: GormdKallestad / NTB scanpix
Politibil - Foto: GormdKallestad / NTB scanpix
annonse
annonse

Dette er en nyhetsoversikt fra Resett med de viktigste hendelser innenriks. Dette er foreløpig en beta-versjon av et nytt konsept.

14:17 NTB: Det brøt ut slåsskamp i en matbutikk på Rolvsøy i Fredrikstad fordi folk skal ha stått for nær hverandre, opplyser politiet. En person er sendt til sykehus.

Vedkommende har mulige bruddskader i ansiktet, opplyser Øst politidistrikt.

annonse

To personer var involvert i slåsskampen som fant sted på Meny Østfoldhallene ved 12.40-tiden lørdag. Både politi og ambulanse rykket ut. Politiet oppretter sak på forholdet.


13:56 NTB: En 39 år gammel mann må mandag møte i Oslo tingrett tiltalt for å ha mishandlet sin tidligere ektefelle og stedatter gjennom en årrekke.

39-åringen skal blant annet ha holdt stedatterens hode i toalettet samtidig som han spylte ned, han skal ha slått og lugget den lille jenta og i tillegg stengt henne ute alene vinterstid. Den psykiske mishandlingen av stedatteren skal ha gått ut på at han sa han skulle plassere henne på trikkeskinnene, og han skal ha truet med å drepe henne.

annonse

Ifølge tiltalen truet han også med å drepe sin tidligere ektefelle. Videre skal han ha slått henne gjentatte ganger, dyttet henne og kastet gjenstander på henne.


09:55 NTB: To menn er funnet døde i sjøen etter leteaksjonen ved Hvaler. Leteaksjonen har pågått siden fredag etter at to menn ble meldt savnet etter en vannscootertur.

– Vi gjorde funn på morgenkvisten ved Øyenkilen. Det er to bekreftede funn, og det er trolig de savnede. Pårørende er varslet, sier innsatsleder Rolf Listrøm i Øst politidistrikt.


02:55 NTB: En person mistet livet i da en campingvogn brant på Bogstad camping i Oslo natt til lørdag.

– Da brannen var slokket ble det konstatert at det var en død person i vogna, forteller operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt til NTB.


 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon