- Resett - https://resett.no -

Kampen om virkeligheten pågår for fullt – og vi trenger din hjelp

I mediene foregår det nå en kamp om å beskrive USA. De etablerte mediene er i en «blodtåke» og de hevder rasismen tyter ut av dette samfunnet som i sin tid sørget for gjenoppbygging (Marshall-hjelp) og sikkerhet for vårt eget land.

Resett følger ikke strømmen, men går dit analysene og integriteten fører oss. Men det er en ujevn kamp. De andre mediene har mange titalls- og hundretalls ansatte som iherdig sprer sine versjoner – ofte med millioner og milliarder (NRK) i statsstøtte.

Støtt oss slik: Vipps 124526 – kontonummer 1503.94.12826 – SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse

Vi trenger din hjelp for å overleve, og vår abonnementsordning [1] er blitt en av våre viktigste inntektskilder. Med flere betalende abonnenter, kan vi også levere et bedre produkt. Nå introduserer vi et «lokketilbud».

Det er ingen hemmelighet at Resett har gått med underskudd siden oppstart i august 2017. Annonsører er blitt skremt vekk av aktivister og våre konkurrenter får rundhåndet pressestøtte og privilegier. Men lesertallene våre vokser stadig [2] og det er sjelden vi er utenfor topp 5 på sosiale medier. Folk forteller at de mener Resett er et nødvendig alternativ i Norge.

Vi gjør det vi kan for å holde kostnadene nede og har nettopp gjort noen ytterligere kutt. For det er noen av leserne som naturlig nok også er rammet av de økonomiske effektene av coronasituasjonen, og vi må redusere kostnader der vi kan.

annonse

Men vi er helt avhengig av dere lesere bidrar økonomisk også fremover. Kampen om virkeligheten tilspisser seg ytterligere, noe som ikke minst er tydelig i dekningen av uroen i USA. Hvis dere vil ha et alternativ som ser bak usannheter og det som er ren politisk (og destruktiv) kampanjejournalistikk, må dere sørge for at vi holder hodet over vann. Det er umulig å dekke alle de viktige temaene både journalistisk og på kommentarplass med så få folk som vi har.

– En aldri så liten gave

Andre aviser driver med lokketilbud som f. eks. 1 kr for tre måneder før full pris slår inn. For Resett er ikke det mulig, vår tekniske løsning er av nødvendighet en billig variant. Standardabonnementet koster 99,- per mnd eller 1069,- hvis du betaler for et år.

Men noe vil vi også kunne gi som påskjønnelse til dere som er interessert i plussakene våre og som samtidig vil støtte journalistikken. Våre konkurrenter får pressestøtte, det får ikke vi.

Les også: Helge Lurås: – Islam er en menneskefiendtlig og ødeleggende ideologi som aldri lar seg kue [3]

Det nærmer seg sommer, en ferie som de fleste vil ta i Norge i år. Da vil det sikkert bli god tid både i solveggen, og vel dessverre under de ikke sjeldne regndagene i deler av landet vårt. Kanskje derfor boken «Veien til Resett [4]», kunne være noe å fylle tiden med?

Og skulle dere bli provosert, er den på 334 sider og brenner godt i peisen på en kald og regntung norsk sommerkveld.

Les også: Kjell Inge Røkke reiste seg i protest under Lurås-foredrag om Trump: – Dette har jeg ikke tid til. Jeg må tjene penger [5]

annonse

Hvis du kjøper boken, koster den 444 inkludert frakt, men nå gir vi den altså bort gratis til de som tegner et av våre abonnementer [1] frem til 1. juli. Da skulle man ha boken i god tid til ferieukene begynner. De som heller vil ha eboken [6], kan gi oss beskjed om det.

De som tegner abonnement, legger igjen epost-adresser i prosessen og vi tar kontakt med dere for å høre til hvilken postadresse dere vil ha boken sendt til. Da spør vi samtidig om dere ønsker forfatterens signatur.

TEGN ABONNEMENT HER [1]

NB. Og til de av dere som allerede har tegnet Vip eller Vip+ abonnement, gir vi det samme tilbudet om en gratis bok – Veien til Resett – tilsendt hvis dere ønsker det.

Dere kan i så fall sende en epost til ordre@resett.no med opplysninger om navn og adresse dit dere vil ha boken sendt. Gi også beskjed om hvilken epostadresse dere har registrert abonnementet på slik at vi kan kryssjekke raskt og greit.

Dette tilbudet om tilbakevirkende kraft på gratis bok kan vi dessverre ikke gi til regulære abonnenter.

annonse

Hvis du vil støtte oss med en donasjon [7] utover abonnementet, setter vi naturligvis veldig pris på det.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474