Borussia Dortmund-stjernen Jadon Sancho feiret i helgen mål med å vise fram påskriften «Justice for George Floyd». Foto: Lars Baron / Pool via AP / NTB scanpix
annonse
annonse

Borussia Dortmund-spiller Jadon Sancho skal ha fått en bot på over 100.000 kroner etter en hårklipp i eget hjem. 

NTB skriver at i alt seks Dortmund-spillere deltok i seansen, som var i strid med Tysklands gjeldende retningslinjer for å forhindre spredning av coronaviruset.

Flere bilder har i etterkant av hendelsen blitt delt på sosiale medier. De viser at Sancho ikke hadde på munnbind rundt andre personer, som var en del av den strenge sikkerhetsprotokollen for at tysk fotball skulle starte opp igjen.

annonse

– Spillerne fra Borussia Dortmund hadde åpenbart brutt generelle hygiene- og infeksjonsbeskyttelsesstandarder ved hjemmefrisyrer, skriver den tyske ligaen (DFL) på sine hjemmesider.

– Det er klart at profesjonelle fotballspillere også skal klippe håret. Men det skal foregå på en måte der de overholder de medisinske og hygeniemessige regler, heter det videre.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon