- Resett - https://resett.no -

Helsearbeidere settes i karantene etter å ha deltatt i demonstrasjon i Stavanger

Helsearbeidere som deltok i Black lives matter-demonstrasjonen i Stavanger lørdag, blir nå satt i karantene, skriver Stavanger Aftenblad. [1]

Det er beredskapsledelsen i Stavanger som i et ekstraordinært møte søndag ettermiddag bestemte dette. Karantenen vil vare fram til lørdag 16. juni.

– Demonstrasjonen i Byparken lørdag var en sterk markering av innbyggernes klare holdning mot rasisme. Men selv om vi ikke har hatt påviste smittetilfeller i Stavanger de siste ukene, er vi fortsatt i en pandemisituasjon. Risikoen for smitte er liten, men ikke fraværende. Vi er opptatt av å beskytte våre mest risikoutsatte brukere mot smitte så langt det lar seg gjøre, sier helse- og velferdsdirektør Eli Karin Fosse i Stavanger kommune.

annonse

Nærmere 1.400 personer møtte opp i Stavanger under lørdagens demonstrasjon, som ble arrangert for å vise solidaritet til Black lives matter-bevegelsen, melder NTB.

Tegn abonnement [2] eller støtt oss på andre måter [3] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474