Blitzgjengen viser sinne mot en rød caps. Skjermbilde Twitter.
annonse
annonse

I forbindelse med demonstrasjonene i Oslo fredag valgte personer fra Blitzmiljøet å reagere mot en rød caps ved å vise finger og tråkke på den.

Capsen hadde påskriften «Make America Great Again», noe som angivelig skal ha provosert det venstreradikale miljøet. Det amerikanske slagordet ble brukt av Donald Trump i forbindelse med presidentvalget i 2016, som han vant mot karrierepolitiker Hillary Clinton.

Bildet har blitt delt av diverse på personer på sosiale medier. Stopp Islamiseringen av Norge (SIAN) sin  leder Lars Thorsen skriver i et innlegg at han ble angrepet av en navngitt person som stjal capsen.

annonse

De aller fleste på bildet viser finger til den røde capsen, men vi kan også se at en person retter langfingeren mot kameramannen.

Blitzere har i flere tiår vært involvert i flere voldelige demonstrasjoner, spesielt i Oslo der de har okkupert en hel bygning, som senere ble deres til odel og eie.

annonse

Frontfiguren i det venstreradikale miljøet var i mange år Stein Lillevolden, som ledet mange voldelige demonstrasjoner på 80 og 90-tallet.

 

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon