Christian Tybring-Gjedde mener alternative medier motarbeides. Foto: NTB Scanpix
Christian Tybring-Gjedde. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix
annonse
annonse

– Hadde man vært reelt opptatt av ytringsfrihet og pressefrihet, hadde man selvsagt kjempet for at også de får muligheten til å ytre sin mening på lik linje med mainstream media.
Under debatten om den nye etterretningsloven uttalte stortingsrepresentant Christain Tybring-Gjedde (Frp) seg fra talerstolen. uttaler seg fra Stortingets talerstol i debatten om
etterretningstjenesteloven.

Han mener det er artig når  når folk er opptatt av ytringsfrihet, personvern og kildebeskyttelse, mens de ikke er opptatt av at ytringsfriheten er permanent og at den gjelder alle.

– Kampen mot de alternative mediene er enorm. Kampen mot Resett, kampen mot Document og kampen mot HRS er helt enorm – den er helt fanatisk, selv om de driver helt lovlig virksomhet. Hadde man vært reelt opptatt av ytringsfrihet og pressefrihet, hadde man selvsagt kjempet for at også de får muligheten til å ytre sin mening på lik linje med
mainstream media. Det er for hult hvis man ikke kan forsvare også alternative medier, så det håper jeg man begynner med – og sier at vi skal ha fair pressefrihet og ytringsfrihet i Norge og verne om den. Da tror jeg på hva de faktisk sier.

annonse

Vil ikke ha venner som deler saker fra Resett

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon