President Donald Trump sliter på meningsmålingene og gjenopptar nå de store folkemøtene, i håp om at det skal sikre gjenvalg 3. november. Foto: AP / NTB scanpix
annonse
annonse

President Donald Trump trosser korona-advarsler og gjenopptar folkemøtene. De vil være en viktig del av kampen for å å sikre gjenvalg i høsten presidentvalg.

Det første folkemøtet blir holdt i Tulsa i Oklahoma neste fredag, før Florida, Arizona og North Carolina står for tur.

Ifølge et gjennomsnitt av de ni siste landsdekkende målingene har Trump støtte fra 41,7 prosent av de spurte, mens Biden får 49,8 prosent oppslutning, skriver NTB.

annonse
Advarer mot samlinger

De store folkemøtene var et kjennetegn for Trumps valgkamp i 2016, og han har hatt evne til å fylle store stadioner med svært begeistrede velgere.

Får kritikk

Kort etter at Trumps tid og sted for folktemøtet ble kjent, var Bidens kommunikasjonssjef, Kamau Marshall, på Twitter med kritikk av valget.

– Hvor rasistisk er Donald Trump: Han er så rasistisk at han planlegger å ha ett av sine første folkemøter 19. juni i Tulsa, OK. Hvis du ikke vet det, gjør litt bakgrunnssjekk på Juneteenth og den rasistiske volden som fant sted i Oklahoma, kjent som rasemassakren i Tulsa i 1921, skriver han.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon